Vitesse’22 JO9 M8 – WV HEDW JO9 M3

Vitesse'22 JO9 M8
WV HEDW JO9 M3

Vandaag spelen we thuis, tegen een voetbalclub uit Amsterdam. De meiden hebben er zin in, en Ties begint met de warming up, penalty’s oefenen waarbij de bal met een voorzet gegeven wordt. Daar deden de meiden fanatiek aan mee.

Vandaag is Marianne onze coach en ze heeft er zin in!

Finn Lee komt vandaag ons team versterken.

1 ste helft.
De meiden beginnen meteen sterk en aanvallend, Myrthe heeft gelijk een kans, deze bal raakt de
paal van het goal, maar de toon is gezet! Dankzij de goede verdediging van Finn Lee kan de tegen partij niet scoren.
Daar komt fleur met een mooie voorzet, waarna Myrthe het eerste doelpunt scoort.
Fleur staat sterk in de verdediging, de tegenpartij komt er niet langs. Uiteindelijk toch een kans voor de tegenpartij, maar Arlyene die keept, houd de bal zelfverzekerd tegen. Finn Lee krijgt een vrije trap, en maakt een mooie paas naar Myrthe, en natuurlijk schiet Myrthe de bal hard het goal in. Myrthe heeft de smaak te pakken, en maakt vrij snel nog een doelpunt.

Na een korte pauze, hebben de meiden afgesproken hun krachten te sparen, want de tegenpartij
heeft 4 wissels, en wij geen een. Finn Lee maakt een mooie sprint naar voren, en speelt over naar Myrthe die Julia een prachtige voorzet geeft, Julia scoort. Fleur en Myrthe verdedigen fanatiek, maar de tegenstander komt erdoor. Maar daar is onze Arlyne die wederom 2 doelpunten tegen houd. De laatste aanval scoorde de tegenpartij toch 1 doelpunt ( stand 4-1 voor Vitesse22, 3 Myrthe en 1 Julia)

2 de helft.
Julia staat op keep. De meiden zijn nog vol energie. Myrthe opent de aanval en scoort. Mooie aanval van Finn Lee, maar deze gaat helaas over het goal. Mythe maakt een sprint en geeft Finn Lee een voorzet, waarop zij scoort.
Sara, Fleur en Finn Lee spelen goed over, waardoor nog een kans voor Finn Lee, en zij scoort. Vanaf het middenveld krijgt Fleur de bal, en zij bedenkt zich geen moment, een prachtig schot hoog in het goal. Tot slot nog een Conor door Sara, en dan is de wedstrijd voorbij. Wat hebben de meiden goed samengewerkt, mooie score. ( stand 10-1 voor Vitesse22, 1 Sara, 2 Finn Lee, 1 Fleur, 2 Myrthe )

Ouders bedankt voor het lekkers, toppers!

Marianne, bedankt voor het goede coach-werk en bedankt voor het verslag.

Er horen geen foto's bij dit wedstrijdverslag.