St Adelbert JO9 2M – Vitesse’22 JO9 8M

08
Sep
St Adelbert JO92M
6
Vitesse'22 JO9-8M
5

Vandaag op weg naar st Adelbert te Egmond Binnen. We hadden Jael als invalster voor Ninthe welke in het pretpark was vandaag. St Adelbert wist ons te vertellen dat de wedstrijd niet bekend was en begon hiermee al met het verwarren van de tegenstander. Uiteraard waren we voorbereid op zulke streken om ons af te leiden van ons doel vandaag …;-)

We begonnen met het rekken van onze kuitspieren, bovenbeenspieren en hebben daarna een rondje om het veld hardgelopen. Daarna hebben we geoefend op het inlopen op een voorzet om daarna op het doel te schieten en het nemen van penaties….. Inmiddels had st Adelbert aangegeven toch te gaan voetballen en had wel 10 meiden aan laten treden om ons vitesse’22 team tegen te gaan houden, ze hadden namelijk gehoord dat we vorige week wel 10 keer gescoord hadden!

Fleur begon als keeper op doel en kreeg erg snel een doelpunt te verwerken van st Adelbert. Uiteraard hadden we daar een antwoord op en Jael scoorde de 1-1 gelijkmaker. We hadden van vorige week nog onthouden dat we niet met z’n allen bij elkaar moesten staan om de bal te krijgen en stonden links en rechts goed vrij! Even niet opgelet en st Adelbert vond ons doel weer en het stond 2-1. Jael wist na aangeven van Myrthe de 2-2 te maken. Sara stopte voor het doel goed een schot van st Adelbert en Julia kwam met een solo het hele veld door als een echte prof en Jael deed dit haar feilloos na. Julia schoot op het doel maar, miste op enkele centimeters na het doel. Na een redding van Fleur was Vitesse’22 het zat en scoorde twee maal door spits Myrthe…. 2-4.  Sarah poogde nog één keer te scoren, maar helaas net mis. De spelbegeleider zag het voor st Adelbert met lede ogen aan en blies snel voor de rust.

Nog warm van de eerste helft ging Vitesse’22 met dezelfde snelheid door en Myrthe en Sara schoten beide op het doel net naast. Fleur en Jael wisten een mooie aanval op te zetten en speelden enkele malen naar elkaar en maakten zo een mooie aanval die werd gestopt door st Adelbert. Jael gaf haar visitekaartje af als invalster en maakte er 2-5 van 🙂 Zeker van de overwinning ging het tempo wat naar beneden en Arlyne wist een doelpoging goed te blokken. St Adelbert had goed gebruik gemaakt van haar wissels en kon het tempo er hierdoor goed inhouden. St Adelbert was hierna doelzeker en maakte er uiteindelijk in de laatste 10 minuten nog en 6-5 overwinning van en Julia wist een 7-5 nog te voorkomen.

Ondanks het nipte verlies was het een hele leuke wedstrijd om naar te kijken en waarbij iedereen hard had gewerkt. Hierna hebben we nog penalties genomen en mocht Julia haar keeperskwaliteiten laten zien.  Julia heeft bij de penalties 10 maal op het doel gestaan en er waren er maar 3 in gegaan!

Ouders bedankt voor het rijden / juichen / koffie / oppassen etc. etc.

Toppers!

 

Fotogalerij