Vitesse’22 JO9 8M – ADO’20 JO9 5

15
Sep
Vitesse'22 MO9 8M
1
ADO'20 JO9 5M
13

Vandaag speelden we thuis tegen ADO’20 uit Heemskerk. Na enige verwarring over waar ons veld was, begonnen we met warm lopen en rekken en strekken. We waren op zoek naar onze tegenstandsters en na lang zoeken zagen we alleen een team jongens van onze leeftijd… het zou toch niet … Yep het bleek een jongensteam te zijn die volgens hun leiders verkeerd ingedeeld zaten en dit bleek hun laatste wedstrijd te zijn in de meidenpoule.

Na de aftrap waren er al snel 2 goals tegen en werden we geconfronteerd met een 0-2 achterstand. We hadden een paar leuke schoten op het doel en Myrthe scoorde de 1-2 om aan sluiting te houden. Nynthe hield een paar doelpogingen tegen, maar er was teveel verschil tussen ons team en ADO’20. De 1e kwart stonden we 1-4 achter en het 2e kwart liep de stand uit naar 1-9. Na de rust hadden we ons moreel weer wat geboost en Myrthe hield als verse keeper nog een paar schoten op het doel tegen. Ninthe had een mooie solo en Julia en Sara blokten op het middenveld aardig wat jongens en Fleur en Arlyne maakten het de tegenstanders achterin erg moeilijk. Al onze inzet ten spijt wist ADO’20 er nog een paar te scoren …. 1-13

Hierna hebben we nog penalties genomen en mocht Mythe haar keeperskwaliteiten laten zien en ze heeft er nog aardig wat gestopt, klasse! Fleur heeft ook gescoord bij de penalties!

Ouders bedankt voor het juichen / koffie / oppassen etc. etc.

 

Hard gewerkt allemaal! Toppers!

 

Mededelingen:

De Vitesse website geeft voor alsnog geen ruimte om mededelingen, standen etc te vermelden op ons gedeelte. Vandaar dat er ook bij vele onderdelen een rood kruis staat. Om alsnog de mededelingen kwijt te kunnen gebruiken we de e-mail en het gedeelte onderaan de verslagen zoals hieronder. Urgente zaken, lastminute vertrektijden, afgelastingen etc … gaan via Whatsapp.

Extraatje voor na de wedstrijd:

We hadden het idee om na de wedstrijd wat zelf meegenomen lekkers te nuttigen in de kleedkamer of kantine (of daarbuiten als het erg mooi weer is). Om nou te voorkomen dat we allemaal tegelijk iets meenemen, is het handig dat de ouder/verzorger van de aanvoerder dat doet. Niets moet, vergeten mag, gezonde snack heeft echt niet onze voorkeur 🙂 … te denken valt aan en pakje drinken en/of en minizakje snoep bijvoorbeeld.

Trainings- en wedstrijdtijden:

  • Trainingen beginnen om 16.30h op maandagen en woensdagen en duren tot 17.45h (16.25h op het veld aanwezig) Probeer er in ieder geval minimaal één mee te pakken per week.
  • Thuiswedstrijden graag een half uur voor aanvang van de wedstrijd in wedstrijdtenue aanwezig en een kwartier voor aanvang op het veld! Zodoende kunnen we de spieren nog warm maken en intrappen.
  • Uitwedstrijden vertrek vanaf De Brink (parkeerterrein achter Deen). Verzameltijd wordt gecommuniceerd via Whatsapp en ook daar zorgen we dat we een half uur voor aanvang van de wedstrijd in wedstrijdtenue aanwezig zijn.

Groeten Jorn en Ties

 

 

Fotogalerij