Vriendschappelijk tegen Volendam JO15-4

08
Apr
Volendam JO15-4
6
Vitesse'22 JO15-3
1

Op onze buitenlandse trip naar Volendam kregen we te maken met een voorbeeld van uitzonderlijke effectiviteit. Een rechtsbuiten die tot 5 keer toe op volle snelheid onze goed opgestelde sluitpost Jesse via de uiterste hoek wist te passeren. Het was een gevolg van onze offensieve spelwijze die we prima uitvoerden tot de laatste schakel, waarna Volendam met de lange bal en de snelle spits de omschakeling goed uitspeelde.

De tweede helft was toch een ander spelletje waarbij wij ons goed aanpasten aan kunstgras en tegenstander en uiteindelijk de bovenliggende partij werden. Het is echt jammer dat ons ‘tor-instinct’ niet de gewenste scherpte kent, maar grof gezegd is dat wel een Vitesse’22 ‘dingetje’. Uiteindelijk speelden we de tweede helft gelijk naar lang op 1-0 te hebben gestaan. Een nabrander van de rechtsbuiten verschalkte Jesse in de laatste minuut.

Samenvattend hebben we een goede partij voetbal laten zien. Veel combinaties, hard werken! Het blijkt wel dat we moeten combineren tot EN MET de laatste pass, anders ligt de bal zo in ons eigen netje….

Fotogalerij

Er horen geen foto's bij dit wedstrijdverslag.