Vriendschappelijk tegen Vrone: een leuke pot en opstap naar het voorjaar

Vrone JO14-1

Terug uit onze winterslaap wachtte de confrontatie met Vrone JO14-1, een team eerste jaars onder de bezielende leiding van Ronald, wie kent hem niet? Omdat we straks weer op ons allerbeste uit de startblokken willen verschijnen gaan we de komende periode wat zoeken naar de manier waarop ons spel het beste tot zijn recht komt. Omdat we het voornamelijk van het voetballen moeten hebben en niet zo van het fysiek, startten we deze week met Joep en Ties in het hart van de verdediging. Joep, met Daan dicht achter zich als meespelende keeper, organiseerde de as bij het opvangen van de aanvallers van Vrone en Ties bouwde vanuit de as met diagonale rushes aan een zorgvuldige opbouw met de middenvelders en Mike op 10.

Het was goed te zien dat jullie stonden te trappelen om weer een echte wedstrijd te spelen en de taken werden keurig en intensief uitgevoerd. Vrone is een goed voetballende ploeg, maar werd veelal op eigen helft al vastgezet en de diepte ballen werden door Daan of Joep onschadelijk gemaakt. Het kracht verschil resulteerde uiteindelijk in een 3-0 overwinning, maar met name het goed uitvoeren van de taken was voor ons de winst! Goed gedaan.

Deze week gaan we verder met de opbouw van ons uithoudingsvermogen en het verder invullen van de verdediging vanuit de as en de opbouw middendoor. Zaterdag wacht de oefenwedstrijd in en tegen Bloemendaal.

Ronald en Jongens JO14-1 van Vrone, dank voor het bezoek!

Er horen geen foto's bij dit wedstrijdverslag.