VV Z.O. Beemster JO9-4M – Vitesse JO9-6M

Maa
VV Z.O. Beemster JO9-4M
Vitesse'22 JO9-6M

Vandaag stond Zuidoostbeemster of vv Z.O. Beemster of ZOB of zoiets op het menu programma. Vier van onze JO9 meiden hadden een break/retraite om zich mentaal voor te bereiden op de volgende thuiswedstrijd tegen sv SDOB JO9 te Broek in Waterland (altijd moeilijk). Om de gelederen te versterken hadden we de meiden Laura, Lieke, Roos en Cato erbij vandaag.

Onhandig dat we waren, waren we onze trainingsjacken vergeten, ondanks dat onze coaches dit wel vertelden. Gelukkig speelden we op het achterste veld, dus in plaats van de jacks te halen, begonnen we met het hardlopen en inschieten. We hadden toch lekker lang de tijd om warm te worden en om de keepster scherp te krijgen. Onder toeziend oog van Myrna, Daphne en onze ouders hadden we onze opstelling bepaald en lieten de meiden zien dat ze goed konden samenwerken. De luxe van één reserve speelster bracht een monsterscore met zich mee: 3-16!

De scheidsrechter (welke tevens coach én aanmoediger was van ZOB ;-)) besloot de wedstrijd te laten spelen in 2 x 20 minuten zonder tussentijdse pauzes. We hebben iedereen van ons vóór en achter laten spelen zodat een ieder op verschillende posities taken kon uitvoeren. Er werd goed gezocht naar overspeelmogelijkheden en waar het kon probeerden we zelf te gaan scoren. Wat ook opviel was dat als we de bal kwijt waren, we er zelf achteraan gingen om de bal weer terug te veroveren.

• Lieke: 6 maal gescoord en penalty benut
  • Myrthe: 4 maal gescoord
  • Fleur: goed gekeept in de 2e helft en een paar keer goede doelpogingen en penalty benut
  • Cato: 1 maal gescoord, 1 maal geblesseerd en penalty benut
  • Laura: 4 maal gescoord en penalty benut
  • Roos: 1 maal gescoord en penalty benut
  • Arlyne: Goed gekeept in de 1e helft

Ilja, bedankt voor de lekkere druiven! Ouders, coaches bedankt voor het aanmoedigen.