Weekendje weg!

19
Mei
Een combinatieteam van FC VENLO, BRUNSSUM en DEN BOSCH
3
Vitesse'22 JO15-2
100

Dit weekend was toch weer 1 van de vele hoogtepunten die we samen hebben beleefd dit jaar. Samen met een 8 tal begeleidende ouders hebben we ons dit week uitstekend vermaakt in de Limburgse bossen en de Brabantse zwembaden. Zaterdag, met een tussenstop bij De Lucht, waar limo, koffie en ontbijtkoek, belandden we in de bossen bij Venlo waar we de hele middag op hoog niveau hebben geklommen en geklauterd. Een prachtig bos met leuke tracks die zelfs de dappersten onder ons af en toe benauwde momenten bezorgden.

 

Ondertussen waren 3 begeleiders ‘kwartier’ gaan maken in Brunssum waar Jo nogal moeilijk deed over wat wel en vooral wat NIET mocht. Maar met de charmes van Mireille, Gerdi en Hans kwam dat allemaal goed en maakten ze zich op voor de aankomst van de grote groep. De Heikop was een fantastisch mooie locatie voor een groep van onze grootte. Hongerig geworden van het klimmen lieten we ons de chipsen, hapjes en uiteindelijk hamburgers goed smaken. ’S Avonds was het tijd voor een spelletje en werden de Marsmellows verhit boven het vuurtje dat knapperde in de haard. Om 1:30 ging voor iedereen uiteindelijk het licht uit.

 

De zondag startten we met een onbijtbuffetje in het zonnetje en was iedereen bezig met het opruimen en schoonmaken. Jo was weer tevreden en wij konden naar Den Bosch waar we in het Aqua-park de rest van de middag vertoefden. Om 15:00 uur ging iedereen een moe de auto in voor de laatste route naar Castricum. Met een tevreden gevoel vanwege alle blije gezichten keken we terug op een prachtig weekend. Wederom een gezamenlijke herinnering gemaakt.

Fotogalerij

Er horen geen foto's bij dit wedstrijdverslag.