Wijk aan Zee JO15-1: een ongelijke strijd

02
Dec
Vitesse'22 JO15-2
0
Wijk aan Zee JO15-1
13
Wijk aan Zee JO15-1 maakte zijn koppositie helemaal waar, daar was niets op af te dingen. Het was de eerste ploeg dit seizoen die ons met voetbal tegemoet trad en ons stevig over de knie legde. Maar goed het was leuk om te zien en voor de mensen aan de kant nog leuker om te zien hoe dapper jullie je weerden. 
 
De eerste helft was de beste helft die wij hebben gespeeld. Iedereen bleef zijn taak goed uitvoeren, bleef inzet tonen, bleef strijden en zo lang mogelijk nuttig voor het team. Hulde! Dat er 3 ingingen bij ons was acceptabel zeker gezien de manier waarop Wijk aan Zee voetbalde. De tweede helft was voor ons de uitdaging om te scoren en dat had als gevolg dat we Joep doorschoven en daardoor wat minder aan verdedigen toe kwamen. Ook nu weer goed uitgevoerde taken ook al vielen de doelpunten nu in wat grotere getale. 
 
Terugkijkend kan ik niets anders dan concluderen dat we af en toe goed voetballend onder de druk van Wijk aan Zee uitkwamen en met een paar goede combinaties snel van Daan tot vleugelspitsen kwamen. Dat is toch wat we na streven en dat komt er gelukkig ook vaak uit. We gaan door!
 
Deze week weer lekker trainen en naar de laatste wedstrijd van deze helft toewerken: aartsrivaal FcCastricum!

Fotogalerij

Er horen geen foto's bij dit wedstrijdverslag.