Zoete overwinning!

Mei
Limmen JO17-3

Niets is heilzamer dan een zoete overwinning om vorige wedstrijden te vergeten. De wedstrijd tegen het op papier zwakkere Limmen kwam dus op een welkom moment. Vitesse, al weken op zoek naar vorm en punten had zeker moeite met Limmen. De eerste grote kans was  voor Limmen, dat een mooi schot op de paal zag eindigen. Vitesse nam het roer stevig over. Schoten van Roy, Richard en Luuk kon de Limmer keeper nog pareren, maar tegen de onverschokkenheid van Zakrya is niemand opgewassen. Als een olifant denderde Zakrya in de 23e minuut door de verdediging heen en brak de score geweldadig open: 1-0. In het vervolg wist Limmen nog een keer de lat te raken en gingen kansen voor Zakrya en Sepp verloren. Vitesse kwam na rust scherp en gretig de kleedkamer uit. Het rook zijn kans om weer eens te winnen. Richard maakte in de 53e minuut 2-0, maar binnen 10 minuten maakte Limmen de aansluitingstreffer: 2-1. En zo bleef het spannend, totdat Richard de marge kon vergroten naar 3-1 en de wedstrijd was gespeeld.