Zeevogels F4G – Vitesse 22 F4

11
Apr
Zeevogels F4G
3
Vitesse'22
8

F4 heeft deze zaterdag een mooie klap uitgedeeld. Om 0900 was de aftrap tegen Zeevogels en eerlijk gezegd begonnen de mannen een beetje slap. Zeevogels strafte dit terecht af en kwamen op een 1-0 voorsprong. De bal was onhoudbaar voor Thomas, die de eerste helft keepte.

Misschien was dit wel het geluk van F4, omdat ze vanaf dat moment wakker waren en lekker agressief gingen voetballen. Stuk voor stuk zetten ze druk op de tegenstander en probeerden ze de weg naar het goal te vinden. Tije maakte de gelijkmaker na een mooie rush. Achterin hielden Jelle, Bram, Hessel en Pim de boel mooi dicht en wisten ze iedere aanval al snel in de kiem te smoren.

We gingen dan ook met 1-2 de rust in na een mooie intikker van Leon en waren het er over eens, dat we de tweede helft vanaf het begin fel moesten proberen te zijn.

Jelle nam dit volledig letterlijk en rende ongeveer direct vanaf de middenstip met de bal richting de goal en peerde mooi de 1-3 binnen. Eigenlijk was het daarna gedaan met de tegenstand en wist F4 snel uit te lopen. Tije maakte vandaag een heuse hattrick en iedere goal was een beauty!

Valentijn wist op te komen via de rechterkant en twijfelde geen moment en schoot mooi in met zijn rechter. Daarna was het de beurt aan Thomas, want Thomas scoorde vandaag zijn eerste!! goal na mooi voorbereidend werkvan Mees, die vanaf de linkerkant eerst nog de keeper tegenkwam. Klasse Thomas!

Door wat kleine slordigheden wist ook Zeevogels nog twee keer te scoren en zodoende was het 3-8 als eindstand na een laatste schuiver van Mees, die eerder niet het net kon vinden.

De winst werd samen met de verjaardag van Pim uitgebreid gevierd in de kleedkamer.

Op naar volgende week!

 

Fotogalerij

Er horen geen foto's bij dit wedstrijdverslag.