Zevenklapper

DEM JO17-7

Sommige wedstrijden kun je maar beter vergeten. Ik was dan ook bijna vergeten om over deze wedstrijd nog een leuk verslagje te maken. Valt er dan nog wat leuks te melden over een wedstrijd waarin ZOVEEL mis ging. Hoogtepunten voor Vitesse waren de kans van Job in de 15e minuut na een mooie steekpass van Zakrya, het harde schot van Tim in de rebound, de eretreffer, de snoeiharde kopbal van Zakrya uit een corner van Job. Dan hebben we het eigenlijk wel gehad, of het moet de rentree van Luuk zijn na weken aan de kant.

DEM scoorde er lustig op los, ondanks goed verweer van onze gelegenheids keepers Richard en Rick. Vitesse was gewoon niet bij machte om de snelle DEM spitsen tegen te houden. Op alle fronten werden we overlopen, voorbij gestreefd, een lekkende verdediging, het middenveld zwemde zonder A-diploma en de aanvallers kwamen maar sporadisch aan de bal. Roy kon nog lekker twee keer hard uithalen, maar het gaf alleen meer werk voor de ballenjongens om al die ballen uit de sloot te halen in plaats van uit het doel. Kortom, deze wedstrijd snel vergeten!