ZHT was geweldig, Krimpen wordt fantastisch …..

02
Jun
Vitesse'22 JO15-2
4
FcC, Jong Holland
4
Het seizoen op onze eigen velden hebben we zaterdag afgesloten met een fantastisch georganiseerd Zilveren Hert toernooi. Niet helemaal in de zonovergoten entourage die we hadden gehoopt, maar dat maakte het niet minder leuk. De tegenstanders waren aan elkaar gewaagd en de uitslagen lieten dat zien: nipte winst, verlies en gelijkspel partijen waren het gevolg.

Deze keer geen coachende coach langs de lijn. Dat konden jullie zelf en ook de opstelling kwam op natuurlijke wijze tot stand. Erg goed en vervult ons van trots op wat jullie hebben geleerd en kunnen toepassen na dit jaar. Ik noem: opbouwen over de zijkant, de combinatie zoeken, de as dichthouden en de versnelling is de beste passeer beweging. Ik heb alles gezien dit weekend.

Groot was de verrassing na afloop van het toernooi voor Wim en mij voor een paar prachtige presentje als dank. Voor ons geldt: Graag gedaan!

Aankomende zaterdag spelen we nog 1 toernooi in deze samenstelling: Krimpen bij Rotterdam. Bijgaand nog een keer het programma boekje zodat je je alvast kan inleven. Deze keer zonder Joep, maar mét Mees als vervanger.

Er zijn geen rijders aangewezen, maar naast mijzelf zijn er nog 3 auto’s nodig….. Wie meldt zich aan.

Deze week zijn de trainingen gestopt. De schaar gaat in het gras zodat we volgend seizoen weer als vanouds op onze prachtige velden kunnen aantreden.
 
Tot zaterdag (7:45 op de BRINK)

Fotogalerij

Er horen geen foto's bij dit wedstrijdverslag.